ستاد کل نیروها مسلح ارتباط با دانشگاه ها را به عنوان راهبرد اصلی دنبال کرده است
پایگاه خبری کارگر ایرانی _ ایونا (iwna.ir):
رئیس حوزه علوم، تحقیقات و فنآوری وزارت دفاع، با بیان اینکه ستاد کل نیروها مسلح ارتباط با دانشگاه ها را به عنوان راهبرد اصلی دنبال کرده است، خاطر نشان کرد:  بیش از 6 هزار شرکت دانش بنیان و فناور در لیست مجموعه نیروهای مسلح هستند و 50 درصد از  صنایع روی میز نیروهای مسلح،  ماحصل تلاش و توان همین شرکت ها است.

به گزارش  خبرنگار کارگری « ایونا »  در کاشان رئیس حوزه علوم، تحقیقات و فنآوری وزارت دفاع در بازدید از دانشگاه کاشان ارتباط دانشگاهها با ستاد کل نیروهای مسلح را حایز اهمیت دانست و گفت: شرایط مقتدرانه امروز صنایع دفاعی کشور ماحصل بهره برداری نیروهای مسلح از توان علمی دانشگاه هاست که اثرات و برکات آنرا شاهد هستیم.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری، نقش دانشگاه ها و استفاده از توان علمی اعضای هیات علمی و نخبگان دانشگاه را مایه اقتدار کشور در همه زمینه ها دانست و افزود: این اقتدار امروز کشور، مدیون هم افزایی دانشگاه با نیروهای مسلح است.

رئیس حوزه علوم، تحقیقات و فنآوری وزارت دفاع، با بیان اینکه ستاد کل نیروها مسلح ارتباط با دانشگاه ها را به عنوان راهبرد اصلی دنبال کرده است، خاطر نشان کرد:  بیش از ۶ هزار شرکت دانش بنیان و فناور در لیست مجموعه نیروهای مسلح هستند و ۵۰ درصد از  صنایع روی میز نیروهای مسلح،  ماحصل تلاش و توان همین شرکت ها است.

قربانی با اشاره به اینکه ستاد نیروهای مسلح به عنوان دستگاه  برتر در استفاده از نخبگان بوده است، افزود: ولی هنوز مجموعه نیروهای مسلح از یکی دودرصد ازحجم نخبگان و ظرفیت ها و  دانشگاه ها بیشتر استفاده نکرده که جای کار دارد.

وی تاکید کرد: ستاد نیروهای مسلح به دنبال دو نکته در حل مسایل خود هستند که یکی رفع نیازهای فعلی است که دانشگاه ها می توانند در این موضوع وارد شوند و دیگری نگاه به آینده برای تدبیر تهدیدهای جدی در آینده است.

وی مجموعه نیروی مسلح را به عنوان یکی از دستگاههای پیشرو در سرمایه گذاری و رویکرد به آینده عنوان کرد و افزود: اولویتهای مهم کشور روی میز نیروهای مسلح است.

مجری طرح جهاد علمی ستاد کل نیروهای مسلح  افزود: گستردگی فعالیت ستاد نیروهای مسلح، به استفاده از توان علمی و ظرفیت های دانشگاه ها  در همه حوزه های علوم انسانی، علوم شناختی، دارویی، میکروالکترونیک، الکترو مغناطیس و غیره است.

قربانی سرمایه گذاری جهت استفاده از توان علمی دانشگاه ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: بیش ۱۲ هزار آزمایشگاه  و ۱۰۰ هزار هیئت علمی و چهار هزار آزمایشگاه مرجع و شرکت های فناور و پارک ها در کشور ظرفیت خوبی است.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری ستاد نیروهای مسلح راهبردی است، خاطر نشان کرد:  نگاه این مجموعه به اثربخشی همکاری  با دانشگاه  است و انتظار داریم که از دل این همکاری ها به شبکه ای از شرکت دانش بنیان برسیم.

رئیس حوزه علوم، تحقیقات و فنآوری وزارت دفاع تاکید کرد: ارتباط دانشگاه با صنعت و ایجاد شرکت های دانش بنیان راه حل توسعه دانشگاه است.

قربانی به ایجاد طرح جهاد علمی اشاره کرد و افزود: اثر بخشی و رفع موانع و ماموریت محور کردن دانشگاه ها از جمله اهداف و رویکردهای طرح جهاد علمی است و در این طرح ۲۵ شیوه همکاری با دانشگاه‌ها در حوزه های مختلف علوم انسانی، علوم پایه و مهندسی پیش بینی شده است.

وی استفاده از ظرفیت پایان نامه ها ارشد و رساله های دکترا، پسا دکترا، فرصت مطالعاتی اساتید و ارتباطات بین المللی را مورد تاکید قرار داد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان هم در این نشست به اساتید توصیه کرد تا در کنار تلاش علمی از مدد الهی غافل نشوند چرا که بنا به دستور خداوند اگر متدینین تلاش کنند مدد خاص می شوند.

انتهای پیام./

  • نویسنده : سیدمصطفی دولت آبادی