آمادگی ۲۰ موسسه علمی برای آیین نکوداشت علامه حسن زاده آملی در قم
پایگاه خبری کارگر ایرانی _ ایونا (iwna.ir):
خبرگزاری ایرنا نوشت: دبیرستاد آیین نکوداشت علامه حسن حسن زاده آملی(ره) با اشاره به برگزاری این مراسم در بیست‌ویکم مهرماه جاری در قم گفت: ۲۰ موسسه علمی اعم از حوزوی و دانشگاهی که در راس همه آنها دفتر رهبر معظم انقلاب در شهر قم است، برای مشارکت در این آیین اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری کارگر ایرانی «ایونا»، حجت‌الاسلام حسن رمضانی خراسانی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: موسسه‌های آموزشی و پژوهشی نفحات، امام (ره) و آوای توحید، دانشگاه‌های ادیان و مذاهب، معارف و قم، همچنین سازمان تبلیغات اسلامی، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مدیریت حوزه‌های علمیه از جمله مراکزی هستند که در برگزاری این آیین همکاری دارند.

وی زمان و مکان این آیین را بیست‌ویکم مهرماه جاری از ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰ در سالن اجتماعات مدرسه علمیه دارالشفاء قم ذکر کرد و گفت: این آیین با پیام آیت‌الله عبدالله جواد آملی از مراجع تقلید آغاز می شود و با یک نشست گفت‌وگو محور با حضور چهار نفر از شاگردان علامه حسن زاده آملی ادامه پیدا می‌کند.

رمضانی خراسانی با اشاره به سخنرانی محمد جواد لاریجانی مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی در این آیین بیان داشت: پیرامون این عالم فرزانه، چهار اثر فاخر رونمایی خواهد شد که نخستین آن، ویژه‌نامه افق حوزه مشتمل بر مصاحبه‌های گوناگون با شخصیت‌های حوزوی و دانشگاهی است.

وی کتاب مروری بر آثار حسن زاده آملی را دومین اثر دانست و گفت: یادنامه حسن زاده‌آملی حاوی مصاحبه‌ها با شاگردان علامه، که از طرف موسسه نفحات تهیه شده، نیز سومین اثر است.

وی اضافه کرد: تازه‌ها در اندیشه‌ حسن زاده آملی نیز چهارمین اثری است، که شاهد رونمایی آن در این آیین خواهیم بود.

وی گفت: مقدمات برپایی دبیرخانه دائمی ستاد بزرگداشت علامه حسن زاده آملی نیز انجام شده، و در این آیین آغاز به‌کار می‌کند.

دبیر ستاد نکوداشت علامه حسن زاده آملی یادآور شد: در این آیین چند کلیپ مختلف با نام‌های حسن زاده آملی و انقلاب، حسن زاده آملی و اهل بیت و حسن زاده آملی و رهبری پخش می‌شود.

علامه حسن‌زاده آملی، فیلسوف، فقیه، ادیب، منجم، ریاضیدان و عارف معاصر شیعه، در سال ۱۳۰۷ در یکی از روستاهای آمل متولد شد و نزد استادان بزرگی همچون علامه طباطبایی (ره) درس آموخت‌.

از علامه حسن‌زاده آملی آثار فراوانی در فلسفه، عرفان، ریاضی، نجوم، ادبیات فارسی و عربی برجای مانده است، دیوان اشعار او نیز مورد اقبال اهالی شعر و ادب فارسی است.

علامه حسن‌زاده آملی سوم مهرماه ۱۴۰۰ در ۹۲ سالگی بر اثر بیماری قلبی در آمل درگذشت و در زادگاهش به خاک سپرده شد.